9 Видове болка, които са свързани със стрес и емоции

Западната медицина все още не разпознава връзката между тялото и духовните емоции. Независимо от многото доказателства, които сочат, че има връзка между физическо и емоционално състояние, изглежда, че хората все още не обръщат достатъчно внимание на това.

За да облекчите този вид болка, няма да имате нужда от медикаменти и само малка част от времето ви ще бъде отнета, но ползите ще бъдат важни.

1. Болка в главата: Болката в главата ви, като главоболия, може да бъде причинена от стреса през деня. Отделете известно време, за да се отпуснете и облекчите стреса всеки ден.

2. Болка в шията: Ако усетите болка в шията, може да имате проблеми да прощавате на другите или на себе си. Ако чувствате болка в шията, помислете за нещата, които обичате в другите.

3. Болка в рамото: Това означава, че трябва да се съсредоточите повече върху проблемите си и да ги споделите с близките си.

4. Болка в гърба: Болка в гърба отразява самотата. В този ден най-лесният начин да се преборите е да си уговорите среща.

5. Болки в кръста: Това е симптом на тревога и парични проблеми. Опитайте да получите помощ от финансовия съветник или опитайте да използвате приложение за финансово планиране.

6. Болка в ръцете: Болката в ръцете може да означава, че не достигате до другите по правилния начин. Създайте нови приятелства, обядвайте с колегите си и създайте нови отношения.

7. Болка в лакътя: Това може да означава, че се съпротивлявате срещу промяната в живота си. Ако в ръцете ви има твърдост, това означава, че същото е и в живота ви. Правете компромиси и не поемайте твърде много отговорности.

8. Болка в бедрата: Болката в бедрата означава, че се страхувате да продължите напред. Възпалените хълбоци биха могли да показват, че сте устойчиви на промяна. Може да бъдете твърде предпазливи при вземането на решения.

9. Болка в коленете: Болката в коляното може да бъде знак, че вашето его е прекалено голямо и че си мислите за себе си малко прекалено. Смирете себе си. Прекарайте известно време в доброволчески дейности. Не забравяйте, че сте простосмъртни.

Не збравяйте да харесате и споделите!