Ники Дойнов с лукс апартамент като Цветанов (Уникални снимки)

Николай Дойнов и семейството му от няколко седмици се къпят в лукса на нов апартамент. Огромното жилище на новинаря по нищо не отстъпва на баровския дом на Цветан Цветанов. Единственият минус, е че тв водещият не разполага със собствен асансьор.

 

Любопитна подробност е, че новият дом на Ники е в близост до скандалната кооперация на „Артекс“, където всъщност живее Цветанов. Двамата вече са комшии в престижния столичен кв. „Изток“, където живеят и други родни знаменитости. Сделката за апартамента водещият на новините по Нова телевизия изповядал още през лятото, но обзавеждането отнело повече от предвиденото и семейство Дойнови се нанесли едва наскоро.

 

Цялата интериорна концепция и всички мебели били направени по поръчка от фирма, занимаваща се с вътрешен дизайн. Освен крупната сума, която журналистът инвестирал в самия имот, хора от бранша коментират, че е пръснал луди пари и за дизайнерските мебели. Обстановката в апартамента на Ники визуално напомня на тази в палатите на евродепутатката Елена Йончева, макар водещият да не се е доверил на фирмата на нейния мъж Пламен за интериора.

 

Цялото жилище на Дойнов е решено в светлите тонове. Присъстват предимно бяло, бежово и млечнокафяво. Във всички стаи обаче има акценти, като креслото в хола, което е в тревистозелено. За да угоди на сина си Марко, журналистът впрегнал строителната бригада да му изгради дървена къщичка насред детската стая. В нея има и вградено легло, където наследникът на тв звездата да нощува. Като подарък към половинката си Петя, която преди години се занимаваше с моделство, Дойнов облицовал антрето с огромни огледала, пред които тя да се суети.

 

С новата си придобивка Дойнов се изкачва на челните места по имотно състояние сред колегите си. Макар екранната му партньорка Ани Салич и водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев да го водят по брой имоти, жилищата им далеч не са толкова луксозни отвътре. Топжурналистът Антон Хекимян от конкурентната Би Ти Ви пък обитава скромна панелка в кв. „Бъкстон“, обзаведена с малък бюджет от евтините вериги за мебели.  


Източник: Ретро