Ралица след „Игри на волята“: Най-достойният и най-добрият играч през цялата игра е Филип

Тежка елиминационна битка на Арената определи последния полуфиналист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Виктория успя да надделее в оспорваната надпревара срещу Ралица и се превърна в последния воин в полуфиналната битка, както и в най-добрата жена в състезанието. Минути преди края на елиминационната битка късметът изневери на Ралица и тя напусна състезанието. Ето какво сподели ексклузивно за Vbox7:

Как половинката ти Венцислав прие участието ти в риалити формата?
Венци е човекът, който ме накара да се запиша. Tой ме мотивира страшно много и вярваше в мен повече, отколкото самата аз. Iзпрати ме със сълзи на очите и много силна вяра.

Най-големият дразнител от племето на Безстрашните?
Много труден въпрос. Първоначалният пакет на Безстрашните или вече към края. Като цяло, може би, съм имала лека дрязга с Гого, тъй като имахме въпроси, на които бяхме на въпреки. Но иначе не е имало някакъв конфликт и някой, който да ми е бил неприятен.

Какво мислиш за женските коалиции в тазгодишния сезон?
Женските коалиции в тазгодишния сезон смятам, че са доста добри. Стратегиите бяха интересни, имаше моменти, в които имаше и женска коалиция, и смесена коалиция, така че много добре си изиграха картите жените.

Причисляваш ли се към жените в този сезон, които са по-силни дори от мъжете?
Много относително е да кажем, че са по-силни, тъй като физически е почти невъзможн. Но може би самите игри са направени по начин, по който имат реални шансове и мъжете и жените, защото комбинацията от качества, които притежаваш, може да надделеят дори и над мъжката сила.

Кой беше най-трудният момент за теб в предаването?
Най-трудният момент за мен в предаването беше, когато Михаела си тръгна. С нея си бяхме много близки и то не само заради самата игра, а тя ме държеше малко във външния свят, тъй като си споделяхме много лични неща. И когато си тръгна ми беше много трудно. Човекът до мен, с който спиш, с който се събуждаш, го няма и наистина ми беше тежко.

Какво ти попречи да стигнеш до големия финал?
До големия финал може би ми попречи моят късмет. Този път късметът ми изигра много лоша шега. Радвам се, че се изправих срещу Виктория. Тя за мен е една много силна жена, един много достоен противник и вярвам, че може да има жена победител тази година.

Смяташ ли за предателство сближаването ти с Джаферович след напускането на Михаела?
Не смятам, че съм предала Мишето по някакъв начин, тъй като оставяйки сама в тази игра, аз трябваше да играя с някого, затова избрах да играя с Жени. Имах разговор с Мани, споделих ѝ моята идея. Това е мое решение, Жени не е дошла да ме омайва. Много неочаквано играха спрямо Михаела. Аз не знаех, че тя е играла с Филип и Лефтеров в някакъв момент. Мислих, че инстинктивно я е номинирала, когато тя отиде на елиминации и нямах друг избор. Просто нямаше как да отида да играя с момчетата.

Какво се обърка в последната ти игра?
В последната ми игра се обърка това, че просто нямах никакъв късмет. Постоянно вадех празни куки. Мисля, че минах много повече трасето от Вики, прелетях като луда, но наистина късметът ми изигра много лоша шега.

Кой е твоят фаворит за спечелването на Игрите?
Неведнъж съм казвала, че за мен най-достойният и най-добрият играч, който съм видяла през цялата игра, е Филип. Искрено му стискам палци, защото той много го иска и много го заслужава.

Какви са бъдещите ти планове?
Бъдещите ми планове са да се отдам на любимите си хора, на семейството си, на работата. Да се върна към нормалния си живот – към състезанията, към момичетата, с които работя и да се впусна в любимото си ежедневие. Аз много си обичам ежедневието, живота и това, което правя извън Игрите, така че с усмивка си тръгвам от играта.

Научи ли нещо ново за себе си след „Игри на волята“?
Научих, че мога да бъда много търпелива и много спокойна. По приницип аз съм хиперактивен човек, не мога да стоя на едно място. Всички хора са го забелязали от това, че постоянно скачам, движа се. Имаше игри, в които трябваше да съм много концетрирана и много спокойна като тази с топчето, например. Тази с Георги, Мира и Мани. Научих, че мога да съм малко по-внимателна.