Ралица след “Игри на волята”: Беше грешка, че играх с Джаферович!

Ралица призна, че е била заблудена и то много, докато е била част от “Игри на волята”, видя kliuki.ws. И то не от друг, а от Евгения Джаферович, която доста успешно манипулира всички участници в Игрите и разбира се, не без подкрепата на продукцията, достигна до финал.

Довечера предстои елиминационен дуел между Евгения, Ралица и Георги, а феновете на шоуто искрено се надяват „лицемерката” Джаферович да отпадне. А Ралица побърза да отговори на разгневените зрители защо се е съюзила с най-мразения участник в „Игри на волята” – Жени.

Ралица оправда своите действия и коалицията си с Джаферович с това, че е „била заблудена в доста моменти” от Игрите. Тя определя съюза си с Жени за „грешка”. Ралица дори беше готова да използва предимството си за Евгения. Сега обаче тя се радва, че не го е направила.

„Защото нямах телевизор, на който да гледам това, което излъчват сега. Много неща са станали зад гърба ми и не съм знаела. Затова съм искала да й помогна в случая”, казва Ралица в разговор със своите фенове в социалната мрежа Инстаграм.

Тази вечер тя ще се изправи срещу своята „приятелка” Джаферович и срещу Георги, за да се бори за оставане в Игрите. Дали обаче Ралица ще успее да се пребори и да стигне до финал, предстои да видим.