Вижте какво ще ви помогне за борба с храносмилателните проблеми, мускулни крампи, умора и дори рак!

Храните, които консумираме, могат да имат алкален ефект или киселинен ефект върху тялото ни, след като тялото ги метаболизира. Киселинният ефект е отрицателният ефект върху тялото ви. Всъщност, ако вашето тяло е твърде кисело, това означава, че имате по-висок риск от храносмилателни проблеми, умора, наддаване на тегло и др.

Ацидозата се предизвиква от храни, които консумирате всеки ден, от стреса, който може да изпитате и от много други токсини в околната среда. Д-р Ото Уорбург, който получил Нобелова награда за физиология или медицина през 1931 г. открива, че 90-95% от всички видове рак са предизвикани от кисела среда. Той също така откри, че ракът среща трудности при разширяване в тяло, което е алкално (ако рН е около 7,36).

Твоето тяло е прекалено кисело?

Нашето тяло трябва да бъде по-алкално, отколкото кисело, за да бъде здравословно.

Симптомите :

– Хронична умора

– Неспособност да получите достатъчно въздух

– Лесно изчерпване на дъха

– Мускулни крампи и болка след разходки на къси разстояния

– Тялото се опитва да създаде хомеостаза или се опитва да поддържа оптималното рН баланс, като натрупва силно киселинните вещества в бъбреците, черния дроб и белите дробове и поддържа оптимално рН от 7.35-7.45.

– Високо киселинните вещества ще атакуват здравите ви клетки и те ще станат повредени, токсични и болни.

Как да се борим с ацидозата?

Избягвайте преработени храни, захар, алкохол и кофеин. Пийте алкална вода, за да се борите с ацидозата, да създадете хомеостаза и да предотвратите заболявания.

Рецепта: 1 голям стъклен буркан, 1 супена лъжица. от Хималайска сол, 2л. пречистена вода (използвайте вода, която не е натоварена с добавки и химикали), 1 лимон (използвайте органични лимони)

Инструкции:

-поставете водата в буркана

-измийте и нарязвайте лимоните

-премахнете кората

-добавете хималайската сол и покрийте буркана

-оставете го да престои при стайна температура в продължение на 24 часа

-консумирайте водата.

Употреба:

– пийте 3 чаши преди закуска.

Консумирайте го и през деня.

Тази вода ще направи чудеса за мозъка и кожата ви.

Забележка: избягвайте захарта, преработените храни, алкохола и захарта и пийте водата редовно, за да постигнете голямо подобрение на здравето и тялото ви ще ви благодари.