Дарин Ангелов: Съжалявам за връзката си с Мариана Попова

Актьорът Дарин Ангелов съжалява, че е имал връзка с певицата Мариана Попова. Двамата се разделиха преди доста години, но и до днес са в обтегнати отношения и дори не се поздравяват.

“За мен е затворена страница. Минало е и няма защо да се връщам там и да се ровя”, категоричен актьорът от “Стъклен дом”

Според негови близки това е една от най-кошмарните любови на красавеца. Романът им продължи повече от година-две, но днес Дарин се чуди как е могъл да бъде с певицата.

Днес Ангелов е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има дъщеря, а Мариана роди от актьора Веселин Плачков и сви семейно гнездо с него в Плевен.

Негови приятели са категорични, че Дарин изпада в ужас, когато се връщал в годините, когато споделял чувства с певицата. “Беше като омагьосан от нея, така го влачеше за носа, че беше като послушно момченце в ръцете на мащеха”, коментират запознати с отношенията им.

Самата Mapиaнa била обсебена от любовта си към него и буквално го обсебвала. До преди години тя дори изтъквала, че Дарин е голямата й любов, но той едва ли може да каже същото. Днec звeздaтa oт „Cтъĸлeн дoм“ е щастливо женен за Aнтoния Pyceвa, от която има прекрасна дъщеричка.

Източник: lupa