Кариерата иска жертви: Веско Маринов прати майка си в хоспис

Напрегнатото ежедневие на любимеца на народа Веселин Маринов взема своята дан. Певецът се оказал с вързани ръце да се грижи за своята майка, затова я изпратил в луксозен хоспис, научи Lupa.bg.

87-годишната старица била настанена в частен дом за възрастни, намиращ се в село Подгорие, община Костенец.

ВИП резиденцията е сред най-лъскавите. Справка с ценоразписа на хосписа показва, че месечните такси започват от 1000 и достигат до 1580 лева.

Веско Маринов обаче плащал като поп, защото бил много доволен от грижите, които възрастната му родителка получавала, а тя била болна и имала необходимост от непрекъснати медицински грижи.

„Там постоянно има лекари, рехабилитация…“, признава естрадният трубадур и споделя, че се наложило да прати майка си в хоспис след внезапната смърт на неговия баща.

Пенсионерката така и не могла да прежали съпруга си, но се съгласила да напусне родния си дом в Полски Тръмбеш, защото трудно чувала, не виждала и едва се придвижвала с проходилка, заради което не можела сама да извършва дори елементарни действия.

Преди пандемията от Covid-19 майсторът на шлагери често вземал на гости майка си в София, а после я връщал в хосписа. За това настоявала най-новата мадама до певеца – Веселина се разбирала чудесно с родата на Веско Маринов. В последните месеци обаче епидемичните мерки били по-сурови и любимецът на публиката общувал с много по-рядко с майка си.

Източник: lupa