Радев и Ген. Деси се събраха (Снимка)

Край на спекулациите за раздялата на президента Румен Радев и съпругата му Десислава. Двамата продължават да са заедно и не са прекъснали обичайната си практика да се разхождат уж инкогнито из градове, села и паланки в цяла България, видя „Ретро“.

Държавният глава и първата дама бяха уловени от граждани на Сандански по време на тяхна вечерна обиколка из центъра на града. Свидетели разкриват, че Радев и Ген. Деси вървели хванати за ръце, оглеждали витрините на магазините и си шушукали с усмивка. Присъствието им в центъра на южния град не останало незабелязано и се появили желаещи за снимки. От фотосите се вижда, че развод в семейството няма, а президентът и жена му все още носят брачните си халки.

Макар Десислава да отсъства от обществения живот в страната и от социалните мрежи вече повече от 3 месеца, визуална промяна във външността ѝ не се забелязва. Радева не е качила килограми по време на карантината и очевидно не е спряла да посещава коафьора си, нищо, че няма публични изяви, защото все още поддържа русолявите нюанси на прическата си, след като още миналото лято мина в лагера на блондинките.

От снимките се вижда, че за неформалната разходка президентското семейство отново е захвърлило етикета и протокола и е заложило на неглиже облеклото. Докато Радев е с риза, дънки и типичните за него бели маратонки, Десислава дефилирала из улиците на Сандански с топ от сатен, впит бял панталон и масивно колие в индийски стил.

През последните 3 месеца модните скандали около първата дама затихнаха, а мистерията около дългото ѝ отсъствие в социалните мрежи, където традиционно изливаше душата си, продължава да е неразгадаема. Слуховете за краха на брака ѝ с Румен Радев обаче се оказаха силно преувеличени. Близки до първата дама издават, че зад фейсбук изолацията ѝ стояли лични причини, които тя не желаела да коментира.

Източник: Ретрo