Вижте хубавата Елена, която ще върне Васил Божков у нас СНИМКИ

Възможно е милиардерът Васил Божков да се върне да спасява любимата си жена Елена. Това се говори в столичните ъндърграунд среди, пише narod.bg.

Миналата седмица, в хода на акцията срещу Черепа, в имението му е била арестувана и Елена Динева. Хазартният бос беше задържан в ОАЕ и все още не е ясно дали ще бъде екстрадиран. Може да се окаже, че той също ще се окаже защитен от местните закони, но близката на сърцето му се оказа в лапите на прокуратурата, заради което той сега е изправен пред труден избор, обясняват вещи по темата.

Божков говори за Елена като за „жена ми“ в интервю по Нова ТВ, но запознати са категорични, че дамата не е законна негова съпруга, а дългогодишна негова спътница.

Елена успя да надиграе всички златотърсачки около Васил и да задържи интереса му почти четвърт век, разказват близки до бизнесмена, запознати с любовната им история. Тя го съветвала за биснеса, а била и известна с избухлив нрав, което доста я различавало от обичайния му контингент. Винаги е била известна като „съпругата в сянка“ на Черепа.

Елена е единствената, заради която той летеше из цяла Европа и използваше всеки момент, за да прекарва време с нея. Динева се оказва и ценен бизнес съветник и доверен човек, а съществена част от скритите му фирми били на нейно име.

Източник: Марица